Effektiv rensekur med fotsone og urter
 
  
Kvitt deg med opphopede avfallstoffer! Formålet er å fjerne slaggstoffer fra tarm og stimulere organer til en bedre funksjon gjennom urter og refleksspunkter. Målet er videre økt energinivå, overskudd og bedre helse.
    
Dette er en pakke med urter og fotsone x 6 behandlinger for avgiftning.
Urtene får du med gratis!!
 
Som en rensekur er fotsone og urtene sammen en meget god kombinasjon. En utrensingskur anbefales de fleste en til to ganger i året for å styrke kroppen og forebygge sykdommer. Mange terapeuter mener at nesten alle sykdommer stammer fra en dårlig fungerende tarm. Dårlig kosthold, lite næringsrik mat, forurensing, kunstige tilsetningsstoffer, stress, candida, parasitter o.l samt at slaggstoffer tetter tarmtottene hindrer maksimalt utnyttelse av opptak. Har du fordøyelsesproblemer, betennelser, allergier eller andre sykdommer kan et utrensingsprogram være til hjelp.

Det er tre enheter av urter i denne pakka og de tas i tablettform. En enhet for å smøre, rense og forebygge betennelser i tarm, en for å rense blod og en enhet for å rense nyrene. Poenget er å ta alle tre samtidig for å hjelpe hele systemet. Kun en dose om dagen. Sammen med fotsone gir dette en god utrensing.

 
 
 
Her er litt info fra produsenten av urtene:
Herba Plus har utviklet en unik serie preparater for forebygging, helbred og velvære. Preparatene brukes av både av leger og naturterapeuter i Norge og utland. For oss er kvalitet i alle ledd det viktigste. Produktene produseres i Norge etter våre egne resepter og er underlagt den strengeste kvalitetskontroll. Sammensetningen bygger utelukkende på tilgjengelig dokumentert forskning. Dette for at du skal være 100% trygg på at preparatene gir en maksimal effekt og holder en stabil høy kvalitet. Mer info om herbaplus finner du her
 

Mer info om fotsone finner du her
 
 
Første konsultasjon må man beregne 75 min. og de neste gangene en time. Pris første gang er 750 kr og de påfølgende gangene 550 kr pr. gang. Urtene fås med gratis. For å få urtene gratis legger man opp til seks ganger med fotsone. Ønsker man å bryte behandlingsopplegget underveis uten rimelig grunn må man betale for urtene. (Urtenes verdi er 540,-)


Anbefalning for kuren:1 - 2 behandlinger i uka eller alle 6 innenfor en 2 måneders periode. Urtekuren startes samtidig som fotsonen og det er individuellt hvor lenge den varer. (Vanligvis 3-6 uker) Dose må tilpasses den enkelte.
 
 
Tilbake <<
 
 
 
www.ibalanse.org