Eteriske oljer - "den myke medisin"

Visste du at en eterisk olje er 70 ganger sterkere enn den urten den kommer fra?

I Frankrike finnes en av de fremste ekspertene på eteriske oljer; legen Penoel som har utrolig gode resultater med "den myke medisin" som kan være en god erstatter for antibiotika i mange tilfeller. Han har behandlet flere alvorlige plager med stor effekt. Norge ligger langt etter mange andre land når det gjelder bruk av naturmedisin. I motsetning til vanlig medisin som ofte har mange bivirkninger er naturens plante-apotek et fint alternativ eller supplement.
 
De eteriske oljene virker antibaktrielle, cellefornyende, utrensende, slimløsende, betennelsesdempende, smertestillende, førdøyelsesstyrkende, på blodet, hjertestyrkende, hormonregulerende, stimulerende og beroligende på sinnet.

Eteriske oljer kan enkelt benyttes mot generelle plager som forkjølelse, bihuler, styrke immunforsvar, tannkjøttbetennelse, slag og sår, herpesvirus, solbrent og tørr hud m.m med gode resultater.
 
Husk at aromaterapi handler om den bevisste og kontrollerte bruken av eteriske oljer. Det vil si at massasje er kun en liten del av aromaterapien. De etersike oljene kan benyttes rene eller utblandet, innvortes eller utvortes, i bad, innhaleres eller i en oljebrenner eller duftlampe. De kan sprayes i luften eller føres rett på kroppen eller i en skje honning for å nevne noe.
 
Når du får massasje hos en naturmedisinsk naturterapeut får du en oljeblanding tilpasset ditt behov. Nesten 90% av oljene trekkes inn gjennom huden og blir med blodbanen rundt og skiller ut avfallsstoffer og virker inn på kroppen. Tenk hvor viktig der er å tenke på hva man smører seg med da?! Du får en helsegevinst ikke bare av massasjen, men også kvalitetsoljene!

De eteriske oljene skal benyttes varsomt og med kunnskap! Snakk med en naturmedisinsk aromaterapeut for å bli mer kjent med naturens oljer.


Les en artikkel fra en som har vært på Penoels seminar: her
Les hva en av Norges fremste aromaterapeuter Gry Fosstvedt sier om den fantastiske oljen fragonia her
 
 
Tilbake <<