Tips om billig helsekost

Sjekk www.ispar.no og jobben kostholdsveileder Simen Myrberget har gjort for å lage en norsk handleguide til Iherb og andre engelske nettsteder. Her får du nyttig informasjon om hva du kan få kjøpt av billige sunne og økologiske matvarer, kosttilskudd samt mye mer + egen handleguide.

Du bestiller varene på nettet og hovedsaklig fra utlandet. Holder du deg til under 200 kr (eksakt beløp i $ finner du her). pr bestilling + frakt så slipper du toll. Noen av varene kan til og med være 90 prosent billigere enn her hjemme uten at kvaliteten er dårligere!

Det er viktig å sette fokus på kosthold spesielt i dagens samfunn hvor maten i mange tilfeller er mer næringsfattig enn tidligere. I tillegg er det mye tilsetningsstoffer, sprøytemidler, plastrester, tungmetaller, matmanipulering, forurensing, stråling og uetiske masseproduksjoner for å nevne noe. Kjøp helst derfor det som er økologisk og fairtrade så langt som mulig.

Ta en rensekur iblant for å hjelpe kroppen med å skille ut gift- og avfallsstoffer. Sett deg også inn i hva som er sunt å spise og hva du trenger.

Det er lett å bli oppgitt over hvor mye man skal følge med på i dagens samfunn for å leve sunt, men husk om du kan endre en liten ting i ditt liv nå og da, -ja da er du på vei i positiv retning!

Simen Myrberget tilbyr også kostholdskurs. Mer info om dette og flere tips finner du på www.helseveien.no samt han har en facebookside med mange gode tips til konkrete produkter han og andre har testet her.

Tilbake <<

www.ibalanse.org